7 Temmuz 2011 Perşembe

TEKBİR'E NELER OLUYOR?




       
             Tesettür giyimde ilk göz ağrımdır Tekbir giyim. Eminim birçoğunuzun da öyle... Çünkü bundan 5-6 yıl öncesine kadar tesettür giyim firmaları bu kadar yaygın değildi.Rekabetin olmayışı sebebiyle de Tekbir ''zoraki tesettür kıyafetler'' üretiyordu. Düğünlere giderken giyilecek kadar ağır kıyafetler, orta yaş kadına hitabeden giyim tarzı... Her girişimde burun kıvırarak çıkardım mağazadan. Özellikle günlük , spor kıyafetleri çok arıyor ve yamalı bohça gibi giyinmek zurunda kalıyorduk.
             Geçenlerde Tekbir giyimin defilesi oldu.Giysilerden çok defile sırasında mankenlerin kıldığı cenaze namazı gündeme düştü. Ama bence kıyafetler de göz ardı edilemeyecek kadar şıktı.Tekbir Giyimdeki yenileşme bi hayli belirgin.Tekbir giyimde tasarım ekibinin başına geçen Esra Karaduman(genel müdürün kızı) ın etkisi de var elbet.Genç ,dinamik,yurtdışında moda eğitimi almış.
             Ayrıca firmanın tesetüre uygun kıyafetler ürettiğini de unutmamak lazım.Mesela Armine birara facede tasarımları için fikir danışmıştı.Neydi onlar yahu?.. Uçlarından çalınmış etekler garip tarzda kıyafetler...(Bazı modellerini çok beğendiğimi de söylemeden geçemeyeceğim)
             Velhasılı kelam ben yeni Tekbir'i begendim.Ya siz?