19 Eylül 2011 Pazartesi

E-TESETTÜR

        Bilgisayarın ve internetin hayatımıza girmesiyle birçok şey kolaylaştı.Haberlere çabucak ulaşıyor,sevdiklerimizle hasret gideriyor,hatta yeni insanlar tanıyıp seviyoruz.Ama en önemlisi ulaşamadığımız şeylere bir parmak ucu kadar yakınlaşmamız.
        Biz tesettürlü hanımların en büyük sorunsalı da buydu: ulaşamamak...
        Önce bloklar sayesinde yalnıız olmadığımızı gördük.Tanıştık ,sosyalleştik,fikir alışverişinde bulunduk.Bizim gibi düşünen ,giyinen, yaşayan insanlar mutlu etti bizi.sonra gördüğümüze dokunmak ,giymek istedik.birkaç tesettür firması online satışlara başladı.Benim ilk keşfettiğim Armine oldu.

 ARMİNE ONLİNE

        Benim gibi Türkiye'nin ücra köşelerinde yaşayan ve bulunduğu yerde hiç tesettür mağazası olmayanlar bayram ettik.sanal mağazayı gezip ürününü seçiyorsun.Bir haftada elinde oluyor.

AKER ONLİNE

      Tabi bu arada TRENDYOL,MARKAFONİ ,ALAMARKA,LİMANGO gibi e- mağazalar çıktı ortaya.Bu mağazaların en önemli özelliği ürünlerde birkaç gün süren büyük indrimlerin olmasıydı.
      Ahhh keşke, diyordum hep.Keşke birkaç tesettür firması da katılsa satışlara.Çok içten istedim sanırım:))tesettür firmaları bu sitelerde satış yapmadı ama tamamen tesettür ürünü satan  e- mağazalar açıldı.
      Bunlar çok güzel yenilikler.Çok güzel gelişimler.Artık sosyal hayatta biz de varız diyoruz. Bizlere bu imkanları sunanlara teşekkür ediyorum.
      Benim sık kullanılanlara eklediğim ve sık sık ziyaret etttiğim sanal mağazalar:

AKMAĞAZA

MODANİSA

MODALAMA

YENİMODA

Modalama da satışa sunulan iç çamaşırları sadece bayanlar görebiliyor.bu duyarlılık bile beni gururlandırıyor.

Henüz bu siteleri keşfetmediyseniniz buyrun bir tadına bakın.alışverişe doyamayacaksısız.:))





3 yorum:

sedaca dedi ki...

Sevgi Hanım merhaba, modanisa olarak çok teşekkür ederiz.
Yazınıda da bahsettiğiniz gibi tesettürlü hanımların en büyük sorunu uygun ürüne ulaşamamak.. Biz Modanisa olarak Türkiye'nin her noktasına ürün göndererek bu soruna çözüm olmaya çalışıyoruz. Çok şükür gördüğümüz ilgi doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.

İlginize tekrar çok teşekkür ederiz.

Sevgi ve selamlarımızla,

SEVGİ dedi ki...

zarafetiniz için ben teşekkür ederim.iyi çalışmalar.

edibe @ edbdesigns dedi ki...

yeni bir post yazma zamani gelmis de geciyor bile :)

al sana mim :)

http://edbdesigns-tr.blogspot.com/2011/12/2012de-12-dilek-mimi.html