12 Şubat 2011 Cumartesi

GÜNLERDEN BİR GARİP GÜN

     Bu sabah yataktan kalkmak bir hayli zor oldu benim için.Uyumak, uyumak... sonsuza kadar uyumak istiyordum sanki... Sömestir tatilimiz bitmeye yüz tutmuşken, ben evime ve oğluma alışmışken, canımın içi anneciğimi yeni yolcu etmişken ve Mardin bu gün bu kadar soğuk ve sisliyken... Evet,  bu gün gerçekten pek de keyifli olmayacak gibi. İnsan kapalı havalarda neden keyifsiz olur bilmem. Bu gibi durumlarda en iyisi kendini alıp dışarıya atmak oluyor. Biraz alışveriş yapmak, sıcak bir mekanda sıcak bir şeyler içmek insanı rahatlatıyor. Ama ben yine de bilgisayarıma yapışıp nette dolaşmayı tercih ettim.

  Biliyorsunuz bu sene uzun elbiseler ve etekler moda oldu. Ben de kendime uzun bir elbise diktirmek istiyorum.Nette birkaç model buldum sizlerle de paylaşayım.
 

Bu model benim çok hoşuma gitti.Sanıyorum elbisemin kolları bu şekilde olacak. Yakası ve etek bölümü konusunda kararsızım.



Tesettürlü arkadaşlar yukarıdaki modeli gömlekle giyebilirler.
 
 
 
 

   Elbise biz bayanlara çok yakışıyor ama nedense giyerken biraz ürkek yaklaşıyoruz onlara..Kilo probleminiz varsa  sizi oldukça zarif gösterecek. Asil bir duruş katacağı da kesin.

2 yorum:

edibe @ edbdesigns dedi ki...

Merhabalar :) Blogun hayirli olsun... Bence ustten 2. elbise hem renk hem model olarak sahane... kilo ya da gobekcik problemin varsa (benim kilo problemim var) :) bir hirka ya da ceket iyi bir tamamlayici olabiliyor... tabi hirkanin bittigi yer, kesimi filan cok onemli etkenler :)

sevgiler

SEVGİ dedi ki...

Merhaba Edibe,
İyi dileklerin için teşekkürler.Haremgahıma hoşgeldin.
Evet ikinci modeli ben de çok beğendim fakat o elbise için gerçekten ince belli olmak lazım.Malasef benim de kilo problemim var:)
Hırka ve ceketle tamamlama fikrine bayıldım.